De Smulsteen

De Smulsteen

 Even in de oven en genieten maar!

 Nu nieuw bij Slagerij Meijer de Bourgondische ovensteen; De Smulsteen.

 De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.

  Feestelijk: de smulsteen staat feestlijk op tafel, een goed alternatief voor gourmetten.

 Gezond: ovenbereiding zonder extra boter, inclusief verse groenten.

 Gemakkelijk: de steen is gevuld en ovenklaar, heeft een snelle bereidingswijze.

 Genieten: verse productern van topkwaliteit, en een sfeervolle manier van eten.

Het gebruik voor de smulsteen.

  • 1 uur voor bereiding de smulsteen uit de koelkast halen.
  • de smulsteen in voorverwarmde oven op 180° C in 25-30 minuten garen.
  • zet de houder van de smulsteen in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond.
  • gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de smulsteen
  • de smulsteen inclusief houder krijgt u in bruikleen, De borg hiervoor is € 15,00. Deze ontvangt u terug als de steen schoon en ongeschonden wordt teruggegeven.
  • de smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Alleen heet water gebruiken voor schoonmaak

 

 

 

 

Contact

Slagerij Meijer
Kloosterdijk 103
7693 PP Sibculo
T (0523) 24 12 77
E info@slagerijmeijer.nl
Contact